Moodboard: Een frisse inkomhal

Mijn eerste online moodboard! Om jullie nog wat meer kennis te laten maken met mijn ontwerpstijl, zal ik regelmatig een moodboard met jullie delen. Iedere keer behandel ik een andere ruimte in het huis. Het leek mij een leuk idee om te beginnen met de inkomhal, aangezien we die als eerste tegenkomen.

Om de inkomhal luchtig te houden, werk ik graag met lichte kleuren voor de muren. Bovendien zal de hal hierdoor optisch groter lijken. Door de combinatie van gelakt staal en iets ruwer bewerkt hout, bekomen we een stoer, maar toch ook elegant geheel. Daarnaast zorgt de consoletafel met marmeren blad voor een zekere verfijning.

Wat van veel mensen niet mag ontbreken in een hal is een spiegel: we vangen graag nog een glimp op van onszelf voor we de deur uitgaan. Hier werd gekozen voor een ronde spiegel met zwarte omranding. Op deze manier wordt het hoekige frame van de consoletafel geaccentueerd.

De houten kapstok en het krukje zetten elkaar kracht bij en zorgen voor ene warme noot.

Verder werd de hal aangekleed met decoratieve vazen, een plant die voor extra levendigheid zorgt en een gewoven vloerkleed die het plaatje afmaakt.

moodboard, inkomhal, industrieel, elegant

Consoletafel: Westelm / Kapstok: Maisons du monde / Krukje: Home at home / Spiegel: Vt wonen /
Vloerkleed: Vt wonen / Lamp: Out there interiors / Kussen: Wehkamp / Vazen: Out there interiors