Geef je interieur extra karakter met accentmuren

Kan je interieur wat extra kleur en karakter gebruiken? Dan biedt een accentmuur de ideale oplossing! Vaak wordt er dan gedacht aan een muur die volledig in dezelfde kleur wordt geschilderd, maar wat dacht je van iets excentrieker? Door de muur maar voor een gedeelte een kleur te geven, maak je je interieur net iets aparter. Denk daarbij aan horizontale lijnen, verticale lijnen en zelfs diagonalen. Er zijn zoveel opties! De keuze van de kleur staat je vrij. Als je een rustige atmosfeer wilt creΓ«ren neem je best een zachte kleur. Felle kleuren zorgen er dan weer voor dat de ruimte extra levendig oogt. Hieronder vindt je een selectie van inspiratiebeelden met accentmuren waarin de meest populaire kleuren van het moment worden toegepast.

karaktervolle accentmurenBeeld: Pinterest

karaktervolle accentmurenBeeld: Vtwonen

karaktervolle accentmurenBeeld: Bolig

karaktervolle accentmurenBeeld: Decoracaocontemporanea

karaktervolle accentmurenBeeld: Desenio

karaktervolle accentmurenBeeld: Fonq

karaktervolle accentmurenBeeld: Pinterest

Liefs,
Kyra