Moodboard: Een stoere zithoek

Deze keer heb ik voor jullie een moodboard voor een stoere zithoek in petto. Stoer en gezellig, want wie wilt er nu een kille zitruimte?

Door verschillende materialen en stijlen te combineren, creëren we een stoer, maar ook speels effect. Zoals de stoffen zetel tegenover de lederen lounge stoel of de industriële metalen verlichtingsarmaturen gecombineerd met de Scandinavische houten bijzettafels.

Met een vloerkleed voelt de ruimte al snel warmer aan. De geometrische patronen ogen stoer en modern. De gekleurde kussens, effen en met patroon, zorgen voor een vrolijke noot in de zithoek.

Een plant mocht hier niet ontbreken. Ik heb gekozen voor een goudpalm. Deze werkt luchtzuiverend, is makkelijk te onderhouden en ziet er gewoon ook heel mooi uit.

De wereld kaart in aquarel maakt het plaatje af. Deze muursticker ziet er artistiek en avontuurlijk uit en het is eens iets anders dan een canvas of (foto)kaders.

moodboard, stoer, zithoek, scandinavisch, industrieel, eigentijds

Zetel / Lounge stoel / Bijzettafels / Vloerlamp / Hanglamp / Vloerkleed / Geel kussen / Blauw kussen / Motief kussen / Bloempot / Muursticker

Van welke ruimte zien jullie graag nog een moodboard? Zet het gerust in de reacties hieronder 🙂

Liefs,
Kyra