Een bakstenen muur in je interieur

Vind je een bakstenen muur ook zo mooi in een interieur? Dan wordt je vast net zoals ik blij van onderstaande beelden. De bakstenen kunnen in iedere stijl en huiskamer volledig tot hun recht komen. In dit overzicht bespreek ik de stijlen waarin ik mezelf het meeste thuis voel.

Een bakstenen muur in een Scandinavisch getint interieur

Scandinavische interieurs worden vaak gekarakteriseerd door witte muren. Om de structuur van de bakstenen te behouden kan je de muren wit schilderen. Wat ik persoonlijk het knapste vind, is één bakstenen muur in een rode tint als blikvanger terwijl de andere muren wit bepleisterd zijn. Lichte houten meubels passen hier perfect bij en om het af te maken, voeg je verschillende kleuraccenten toe in de decoratie.

Een bakstenen muur in een industrieel getint interieur

Voor een industriële uitstraling laat je de bakstenen muur het beste ongeschonden. Hoe rustieker de muur er uitziet, hoe beter. Wat ook gaaf is, is een bakstenen muur waar er nog een deel van de bepleistering aanhangt. Verder combineer je met materialen zoals staal en beton.

Een bakstenen muur in een landelijk getint interieur

Als je meer van de landelijke stijl houdt, kies je best voor een beigekleurige of zacht genuanceerde baksteen. Hierbij combineer je dan zwaardere meubels in lichte kleuren of een lichte houtsoort.

Beelden

bakstenen muurBeeld: Contemporary Lighting

bakstenen muurBeeld: Binti Home

bakstenen muurBeeld: Chapter Tuesday

bakstenen muurBeeld: Katie Parra

bakstenen muurBeeld: Cocolapine

bakstenen muurBeeld: Sean Fennessy

bakstenen muurBeeld: Houzz

bakstenen muurBeeld: Roomed

bakstenen muurBeeld: D Well

bakstenen muurBeeld: Beautylab

Welke stijl verkies jij? En in welke huiskamer zou jij een bakstenen muur willen?

Liefs,
Kyra