Kaarsenhouder en kandelaar festival

De herfst is het seizoen dat de dagen korter worden zodat de natuur zich kan voorbereiden op de koude winter. Helaas brengt dit ook met zich mee dat het al vroeg donker wordt. Gelukkig is er voor alles een oplossing. En in dit geval wel een heel gezellige…

Je kon het al lezen in het blogbericht met interieurtips voor de herfst. Het is het ideale moment om je kaarsenhouders en kandelaars boven te halen. Overdag zijn de kaarsen mooie decoratiestukken en zodra het begint te schemeren worden ze de sfeermakers bij uitstek.

Het mooie aan kaarsenhouders en kandelaars is dat je er oneindig veel keuze in hebt. Je kan mixen en matchen waarbij je in een handomdraai een nieuwe interieurstyling creëert.

Ik nam al eens een kijkje in mijn favoriete webshops en vond al heel wat prachtexemplaren. Hieronder zie je een selectie van de kandelaars die mijn aandacht trokken. Ja, een selectie… Er waren er immers nog veel meer, zoooo veel keuze! Iedereen vindt wel wat wils.

 

1. Home Haves / 2-3. Lef Living / 4-7. Mister Design / 8-11. Morres / 12-20. Vt Wonen

PS: Door op de kaarsenhouders te klikken kom je terecht in de webshops van deze exemplaren.

Welke vind jij de mooiste? Of heb je er nog andere leuke gevonden in de webshops? Deel de link in de reacties, ik bekijk ook graag jullie favorieten.