Een trendy werkplek inrichten doe je zo

Kunnen we tegenwoordig niet allemaal een werkplek in onze woning gebruiken? Al is het maar om onze paparassen op orde te krijgen en taken uit te voeren waarbij we een laptop of computer nodig hebben. Vaak doen we dit aan onze tafel in de woonkamer, maar zou deze trendy werkplek niet fijn zijn? Jou eigen werkplek inrichten hoeft niet moeilijk te zijn. In deze blogpost geef ik alvast wat inspiratie.

Werkplek inspiratie

werkplek inrichten

Je kon al eerder mijn vijf tips bij het inrichten van een productieve werkplek lezen. Met die tips in mijn achterhoofd ben ik op zoek gegaan naar inspiratiebeelden voor een leuke werkplek.

Mijn voorkeur gaat naar witte werkplekken omdat een witte omgeving voor de minste afleiding zorgt. Daarnaast kan je naar hartenlust gaan experimenteren met accessoires. Het mooie aan een witte ruimte is dat daar alles bij past en hierdoor is het eenvoudig om aan de hand van accessoires een hele andere uitstraling te creΓ«ren. Ideaal voor wie graag eens afwisselt!

Moodboard: Een trendy werkplek inrichten doe je zo

werkplek inrichten

Zoals je ziet ging ik hier voor een wit-grijs-zwart palet. Het bureau heeft een minimalistisch design. Het doet me denken aan mijn tekentafel, ideaal om creatief geprikkeld te worden. Een Albert kuipstoel van zuiver erbij vind ik met zijn Scandinavische vormgeving de ideale combinatie. Ga je veel gebruik maken van je werkplek? Dan raad ik je een meer ergonomische stoel aan. De trolley is ideaal om planten, decoratie en mappen op te plaatsen. Staat hij even in de weg? Dan rol je hem gewoon naar een andere plek, handig toch! Heb je liever niets in het zicht liggen? Dan is een extra ladenblok voor je documenten een goede optie. Een vloerkleed om het wat gezellig te maken, leuke muurdecoratie en een prikbordwand mochten natuurlijk niet ontbreken!

Β 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb jij specifieke vragen over het inrichten van je werkplek? Ik lees ze graag in de comments. En wie weet lees jij er binnenkort een blogpost over.

PS: Lees hier hoe je een productieve werkplek inricht.