Leuke kerstversiering voor een instant kerstgevoel

Jaaaaa, december is van start gegaan! Zat jij ook stiekem af te tellen? Ik wel hoor, tijd om onze kerstdecoratie boven te halen! Of ben jij ook van het principe, nieuw jaar – nieuwe versiering? Ik ging alvast op zoek naar leuke kerstversiering!

Leuke kerstversiering

Voor deze blogpost ging ik op de website van Vt Wonen op ontdekkingstocht naar leuke kerstversiering. Leuke slingers, kerstboomdecoratie, beeldjes, … Wat ik zelf het mooiste vind is de combinatie wit-zilver, wit-goud en wit-hout. Hieronder vind je mijn favorieten op een rijtje:

 

leuke kerstversiering leuke kerstversieringleuke kerstversieringleuke kerstversieringleuke kerstversieringleuke kerstversieringleuke kerstversieringleuke kerstversieringleuke kerstversieringleuke kerstversieringleuke kerstversiering leuke kerstversiering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PS: Ben je nog op zoek naar inspiratie voor originele kerstbomen? Bekijk dan zeker deze blogpost.